VIDEO: kodust tehtud telesaate otse-eetris oli kogemata paljas mees

Saatejuht Melinda Meza tegi kodus vannitoas juustelõikuse-teemalist saadet, kui tema mees oli samal ajal duši all. Tähelepanelikud vaatajad panid seda tähele.

Koroonaviiruse tõttu on paljud inimesed läinud üle kodutööle, seda ka ajakirjanikud, kes teevad saateid kodust. Sellega seoses aga võib kaadrisse sattuda midagi sellist, mis seal olema ei peaks.

Telekanali KCRA vaatajad said käesoleval nädalal üllatuse osaliseks, kui saatejuht Melinda Meza kõrval oli kaadris näha tema paljast meest, kes oli duši all. Videos rääkis Melinda kaamerasse ja lõikas samal ajal endal juukseid, vahendab TooFab.

Lugu oli selles, et Melinda ei teadnud, et tema mees Mike oli samal ajal samas vannitoas duši all. Mike’i keha paistis otsesaate ajal kätte peeglist. Melinda ise midagi aru ei saanud, küll aga vaatajad. Videost sai sotsiaalmeedias suur hitt.

Kommentaarid
(Külastatud 1,360 korda, 1 külastust täna)