USA haiguskeskuselt karm hinnang: koroonaviiruse teine laine võib olla esimesest veel hullem

Koroonaviiruse teine laine võib olla esimesest veel hullem, ütles USA nakkushaiguste kontrollikeskuse CDC juht Robert Redfield.

On võimalik, et koroona teine laine tuleb talvel teiste viirustega samal ajal. Seetõttu on soovitav lasta end gripi vastu vaktsineerida, et olla viiruste rünnakuks valmis, ütles Redfield intervjuus väljaandele Washington Post.

Vaktsiini võtmine aitab kaasa sellele, et haiglas oleks koht emale või vanaemale. Käesoleval aastal läks õnnelikumalt, kuna koroona tuli pärast talvise gripihooaja lõppu. Kui viirused oleks korraga tulnud, siis poleks haiglavõrk vastu pidanud.

USA-s on praegu tuvastatud üle 825 000 koroonaga nakatumise ning haiguse tagajärjel on surnud ligi 45 000 inimest. Suhtes rahvaarvu on USA-s surnud 137 inimest miljoni elaniku kohta, Soomes on vastav number 25.

CDC director warns second wave of coronavirus this winter will likely be worse

Even as states move ahead with plans to reopen their economies, the director of the Centers for Disease Control and Prevention warned Tuesday that a second wave of the novel coronavirus will be far more deadly because it is likely to coincide with the start of flu season.

Kommentaarid
(Külastatud 3,044 korda, 1 külastust täna)