Üllatus: Soome peaministri mehe töökoht sai riigilt 45 000 eurot toetust

Peaminister Sanna Marin andis sotsiaalmeedias teada, et Tampere firma,kus töötab tema abikaasa Markus Räikkönen, sai Business Finlandilt seoses koroonakriisiga toetust 45 000 eurot.

Räikkönen töötab firmas Markkinointiakatemia suhtekorraldusjuhina, aga ei kuulu ettevõtte omanike hulka. Marin märgib, et sai asjast teada täna ja andis kohe teada.

Marin kirjutas teises sissekandes, et Markkinointiakatemia on abistanud firmadel teha taotlusi Business Finlandile ja Ely-keskustele toetuste saamiseks, kuna paljudel ettevõtetel pole sellekohaseid oskusi.

Ettevõtluse toetamise asutuse Business Finlandi toetused eri ettevõtetele on Soomes tekitanud palju kõneainet. Ligi 800 ettevõtet on saanud maksimaalse summa ehk 100 000 eurot. Majandusminister Mika Lintilä andis teada, et Business Finlandi toetused võetakse vaatluse alla, vahendab Ilta-Sanomat.

Kommentaarid
(Külastatud 977 korda, 1 külastust täna)