Tokio olümpia võib üldse ära jääda

Jaapani peaminister Shinzo Abe ütles, et Tokios pole võimalik olümpiat korraldada ka 2021. aastal, kui maailmas pole koroonaviirust selleks ajaks kontrolli alla saadud.

Tokio olümpia 2020 korralduskomitee esimees Yoshiro Mori aga ütles, et rohkem enam olümpiat edasi ei lükata. Kui 2021. aastal olümpiat korraldada ei saa, siis jääb see üldse ära, vahendab Daily Mail.

Praeguse seisuga on Tokio suveolümpiamängud edasi lükatud juulikuusse 2021. aastal. Praegu on aga Jaapanis kehtestatud seoses koroonaviiruse puhanguga eriolukord ja terviseametnikud kahtlevad, kas mänge saab korraldada 2021. aastal. Jaapani meedikute ühendus on väljendanud arvamust, et mänge ei saa korraldada, kuni koroonaviiruse vastu pole vaktsiini.

Japan’s prime minister says it could be ‘IMPOSSIBLE’ to hold Olympics

The 2020 Olympic Games has been postponed until 2021 on March 24 – becoming one of the last major sporting events this summer to fall victim to the coronavirus. Japanese prime minister Shinzo Abe held a crucial conference call with Olympics chief Thomas Bach on Tuesday to formally decide a plan and they have chosen to postpone for 12 months.

Kommentaarid
(Külastatud 151 korda, 1 külastust täna)