Tallinna lennujaama on ilmunud Helsingi-Tallinna lendude info

Tallinna lennujaama veebi on ilmunud info Helsingi-Tallinna lendude kohta. Lennud toimuvad üks kord nädalas neljapäeviti.

Lend AY 1013 väljub näiteks homme, 16. aprillil kell 11.00 Helsingist Tallinna ja see kestab 30 minutit. Tagasilend AY 1014 on kell 11.55 Tallinnast ja Helsingis on lennuk kell 12.25.

Finnairi veebis saab broneerida pileteid ja homseks, 16. aprilliks maksab ühe otsa pilet Tallinnast Helsingisse 212,03 eurot. Helsingist Tallinna maksab lend 174,43 eurot. Kui aga valikust võtta edasi-tagasi lend, siis maksab üks ots Tallinnast Helsingisse 121,03 eurot.

Estraveli broneeringusüsteem millegipärast sellele lennule pileteid broneerida ei luba. Küll aga pakub Estravel reisimisvõimalust Tallinnast Helsingisse läbi Minski. Väljalend on Tallinnast 20. aprillil ja tagasilend Helsingist 26. aprillil, edasi-tagasi lend maksab 538 eurot. Tagasilennul tuleb öö veeta Minskis.

Tartu ja Helsingi vahel praegu lende ei näita.

 

Kommentaarid
(Külastatud 2,204 korda, 1 külastust täna)