Soomes tuvastati 45 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna, teisipäeval, 28. aprillil vaid 45 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on nakatumisi Soomes tuvastatud 4740.

Number on kõvasti kukkunud, sest veel esmaspäeval tuvastati 119 uut nakatumist. Koroonasurmasid oli Soomes eile, esmaspäevase seisuga kokku 193. Selle sees pole surmajuhtumeid väljaspool haiglaid, vahendab Iltalehti.

Haiglas on praegu Soomes koroonaviirusega 187 inimeste, kelles intensiivis on 56 patsienti. Tervenenud on teadaolevalt 2500 patsienti. Koroonateste on Soomes tehtud kokku 82 400.

Husin aluella 39 uutta koronavirustartuntaa – muualla Suomessa ainoastaan 6

Suomessa on todettu kaiken kaikkiaan 4 740 koronavirustartuntaa. Suomessa on todettu 45 uutta koronavirustartuntaa. THL kertoi asiasta tiistaina 28. huhtikuuta. Määrä laski roimasti vuorokaudessa, sillä maanantaina raportoitiin 119 uutta koronavirustartuntaa. Kaiken kaikkiaan Suomessa on varmistettu 4 740 koronavirustapausta. Maanantaina kerrottiin, että Suomessa on kuollut Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan 193 ihmistä koronaviruksen aiheuttamaan tautiin COVID-19.

Kommentaarid
(Külastatud 639 korda, 1 külastust täna)