Soomes tuli juurde 73 koroonaga nakatumist, kokku 3234

Soomes tuli tänase, kolmapäevase, 15. aprilli seisuga juurde 73 uut koroonaviirusega nakatumist ja nakatumiste koguarv kerkis 3234 peale.

Helsingi piirkonnas tuli päevaga juurde 61 nakatumist. Võrdluseks, eelmise ööpäevaga tuli Soomes juurde 97 uut nakatumist, vahendab Iltalehti.

Terviseamet andis ühtlasi teada, et tegelik nakatunute arv võib olla mitukümmend korda suurem, see selgus antikehade testide põhjal. Andmed võeti Huslabi laboritest perioodil 23. märts kuni 12 aprill. 15-90-aastastelt naistelt ja meestelt võeti kokku 442 proovi. Vereproovid võeti muul otstarbel kui koroonaviirus. Nende isikute proove uuriti antikehade suhtes ilma isikut tuvastamata.

Eilse, teisipäevase seisuga oli Soomes registreeritud 64 koroonasurma. Ööpäevaga tuli juurde 5 surma. Haiglas on koroonaviirusega Soomes kokku 232 patsienti, neist intensiivis on 75 patsienti.

Suomessa viisi uutta koronakuolemaa – sairaalahoidossa olevien määrä ei ole noussut

Suomessa on todettu kaiken kaikkiaan 3161 koronavirustartuntaa. Suomessa on todettu nyt kaiken kaikkiaan 3161 koronavirustartuntaa. THL päivitti luvut tiistaina puoliltapäivin. Määrä kasvoi vuorokaudessa 97 uudella tartunnalla. Edellisen vuorokauden aikana lisäystä tuli 90. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alue on tähän asti ollut Suomen pahinta koronavirusaluetta. Alueen koronavirusilmaantuvuusluku on nyt 117,9.

Kommentaarid
(Külastatud 181 korda, 1 külastust täna)