Soomes tuli juurde 136 koroonanakatumist, olukord halveneb Rootsi piiri ääres

Soomes tuli täna, 11. aprillil viimase ööpäevaga juurde 136 koroonaviiruse tuvastatud nakatumist. Kokku on Soomes registreeritud nüüd 2905 nakatumist.

Helsingi piirkonnas tuli juurde 93 nakatumist. Olukord on halvenenud Soome põhjaosas Rootsi piiri ääres, kus tuli juurde 8 nakatumist ja kus nakatumiste osa suhtes elanike arvu on Soomes üks kõrgemaid, vahendab Iltalehti.

48 ihmistä kuollut koronavirukseen Suomessa – uhreista reilu enemmistö miehiä

Suomen varmistettujen koronavirustapausten määrä nyt: 2 769. THL on julkaissut päivitetyt koronavirusluvut. Suomessa on todettu nyt kaikkiaan 2 769 koronavirustartuntaa. Määrä kasvoi vuorokaudessa 164 uudella tautitapauksella. Husin alueella uusia tapauksia on 77. Kuolonuhrien määrä on nyt 48. Määrä nousi kuudella edellisestä päivästä. Ikä on tiedossa 35 kuolleen osalta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,099 korda, 1 külastust täna)