Soomes tuli juurde 132 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuli täna, teisipäeval, 7. aprillil juurde 132 uut koroonaviirusega nakatumist. Kokku on Soomes kinnitatud 2308 nakatumist.

Võrdluseks, eelmisel ööpäeval tuli juuurde 249 nakatumist. Eilse seisuga oli Soomes surnud koroonaviiruse tagajärjel 27 inimest, vahendab Iltalehti.

Algul oli eile teave, et surnud on 28 inimest, aga tegemist oli veaga. Koroonateste on Soomes tehtud 32 800. Intensiivis oli eilse seisuga 81 ja haiglaravil 147 koroonapatsienti. Surnute keskmine vanus on 84 eluaastat.

Suomessa 132 uutta koronatartuntaa – katso oman sairaanhoitopiirisi määrä

Suomessa on varmistettu 2 308 koronavirustartuntaa. Suomessa on varmistettu 2 308 koronavirustartuntaa, käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiistaina 7.4. julkaisemista tiedoista. Maanantaina luku oli 2 176. Varmistetut tartuntamäärät ovat kasvaneet maanantaista 132:lla. Sunnuntain ja maanantain välillä uusia tartuntoja raportoitiin 249 lisää. THL kertoo tuoreet tartuntatiedot aamuisin, mutta muiden tietojen päivitys saadaan todennäköisesti vasta iltapäivällä.

Kommentaarid
(Külastatud 302 korda, 1 külastust täna)