Soomes läheb ilm väga soojaks, tuleb lausa 15 kraadi sooja

Suvi pole enam kaugel, sellest annab aimu eeloleva nädala ilm. Kõige soojem on Soomes teisipäev, siis peaks tulema 15 kraadi sooja.

Kõige soojem on ilm Soome lõuna- ja idaosas, ligi 15 kraadi. See on tavapärasest 10 kraadi soojem, vahendab Iltalehti.

Soome lääne- ja põhjaosas läheb aga ilm sajule ja seal on palju jahedam. Nädala lõpupoole läheb ilm jahedamaks üle terve Soome, kuna põhja poolt tuleb taas jahedamat õhku. Lihavõtete ajal on sooja maksimaalselt 5-7 kraadi. Öösel esineb külma. Lihavõtete ajal on oodata ka sademeid ja need tulevad peamiselt lumena. See sulab aga kiiresti ära.

Peale lihavõtteid on oodata taas ilma soojenemist.

Meteorologi: Suomeen virtaa “älyttömän lämmintä ilmaa” – jopa +15!

Tiistaina paistatellaan lähes kesäisessä säässä. Kesä ei ole kaukana. Siitä antaa vihiä myös alkavan viikon sää. – Tiistai on ennustettu kaikkein lämpimimmäksi lähipäivistä. Silloin on tulossa jopa 15 astetta lämmintä. Silloin meille leviää älyttömän lämmintä ilmaa, Forecan päivystävä meteorologi Joanna Rinne kertoo. Parhaimmat mahdollisuudet näin lämpimiin lukemiin on Etelä- ja Itä-Suomessa.

Kommentaarid
(Külastatud 804 korda, 1 külastust täna)