Soomes heisatakse 1. mail lipud koroonavastases töös osalejatele

Soome heisatakse 1. mail lipud soome töö auks. Praegusel erakorralisel ajal töötavad paljud inimesed keerulistes oludes koroonaviirust tõrjudes.

Siseministeeriumi ettepaneku kohaselt pühendatakse tänavu lippude heiskamine kõigile koroonavastases töös osalejatele. Need on tervishoiutöötajad ning vanurite hooldajad. Samuti politseinikud, piirivalvurid, õpetajad, ühistranspordi töötajad, koristajad, kassapidajad ja paljud teised, kelle tööd koroonaviirus on raskendanud.

Maipüha on soome töö päev ja sellega tähistatakse kevadet. Koroonaviiruse epideemia ajal on eriti oluline tänada neid, kes hoiavad elutähtsaid teenuseid töös eriolukorras. Paljudel neist pole võimalik kaugtööd teha ja paljud on pidanud oma tööd muutma, märkis siseminister Maria Ohisalo.

Lipud heisatakse 1. mai hommikul kell 8 ja langetatakse kell 21.

Kommentaarid
(Külastatud 176 korda, 1 külastust täna)