Soomes ei tulnud juurde ühtegi koroonasurma

Soomes ei lisandunud viimase ööpäevaga ühtegi koroonaviirusest põhjustatud surma. Uute nakatumiste hulk on samuti languses.

Soomes on tänase, 1. aprilli seisuga registreeritud kokku 1446 koroonaviirusega nakatumist. Uute nakatumiste hulk kasvas 62 võrra, vahendab Iltalehti.

Veel eile kasvas uute nakatumiste hulk 71 võrra, pühapäeval registreeriti 95 uut nakatumist ja laupäeval 138. Uute nakatumiste hulk on seega kukkunud mitu korda. Kokku on Soomes testitud koroonaviiruse suhtes ligi 22 600 inimest.

Soomes on koroonaviiruse tagajärjel surnud 17 inimest, haiglas on 137 inimest, kellest 56 on intensiivravil. Valdav osa Soome koroonajuhtumitest on Helsingi piirkonnas.

Suomessa nyt 17 koronakuolemaa

Päiväkohtainen uusien tartuntojen lukumäärä on hidastunut. THL on tiedottanut, kuinka monta uutta koronavirustapausta todettiin Suomessa maanantain 30. maaliskuuta aikana. Luku on 71. Suomessa on varmistettuja tautitapauksia nyt 1384. Sunnuntaihin mennessä luku oli 1313. Luvut ovat laskusuunnassa. Sunnuntaina koko maassa todettiin 95 uutta tapausta. Lauantaina uusia tapauksia todettiin peräti 138.

Kommentaarid
(Külastatud 668 korda, 1 külastust täna)