Soome uute koroonanakatumiste arv hüppas taas üles

Kui eile tuvastati Soomes 69 uut nakatumist, siis täna 90 uut nakatumist. Vahepealset langust seostatakse pühade ajaga, kus inimesed pöördusid vähem arsti juurde.

Kokku on Soomes tuvastatud 3064 koroonaviirusega nakatumist. Soomes tuleb uusi nakatumisi kiiresti juurde Rootsi piiri ääres, kus on säilinud üle piiri käimine. Soome on tahtnud piiri kinni panna, aga Rootsi on vastu, kuna kardab meditsiini kokkukukkumist, kuna Rootsis käivad tööl Soome meedikud. Rootsi piiri ääres on tuvastatud 50 nakatumist, vahendab Iltalehti.

Erinevalt muudest piirkondadest Soomes, kus nakatumiste arv kasvab, on Helsingi piirkonnas hakanud uute nakatumiste hulk vähenema. Eilse, pühapäevase seisuga on Soomes surnud koroonaviiruse tagajärjel 56 inimest.

Haiglates oli üle Soome koroonaviirusega seoses pühapäeval 235 patsienti, neist intensiivravil 77 inimest. Haiglapatsientide arv on vähehaaval hakanud langema.

Kommentaarid
(Külastatud 4,874 korda, 1 külastust täna)