Soome tõsielusarjas võrgutab mehi seksikas eestlanna Andra

Soome Neloneni ja Ruutu kanalites jooksvas populaarses tõsielusarjas „Temptation Island Suomi” (Ahvatluste saar) liitus seltskonnaga eestlanna Andra Kiirkivi (26).

Telekanali Ruutu tõsielusarjas saadetakse neli paarikest saarekesele, et nende suhe proovile panna. Jooksvalt liituvad seltskonnaga vallalised noored, kes üritavad suhteid lõhki ajada.

Sel nädalal oli liitujaks Andra Kiirkivi. Ajakiri Seiska kirjutab, et Andra on pärit Eestist ning õppinud Tallinna ülikoolis sotsiaalteadusi. Soome kolis ta kuue aasta eest ning räägib sealset keelt soravalt.

Artiklis viidatakse, et mehed olid neiu tuleku pärast elevil. Pole ka imestada – Andra on väga kaunis naisterahvas.

Seiska meenutab, et mullu osales neiu ajakirja Tähtimalli konkursil, kus otsiti uut staartüdrukut. Ta oli finalistide hulgas. Toona rääkis ta ajakirjas, et tema hobideks on lumelauaga sõitmine, trenn jõusaalis ning koeraga jalutamine. Ta viitas, et tema meheideaaliks on keegi, kes on intelligentne ja seksikas.

 

View this post on Instagram

 

Moikkuu!😍 Varatut saa tällä viikolla monta yllätystä, ja tässä on niistä kaksi!✨ Mut hei, tunnistatko kumpaakaan jo entuudestaan?🌝 Oikein vastanneille 10 pistettä ja hyvää tiistaita. #tisuomi #guesswhosback

A post shared by Temptation Island Suomi (@tisuomi) on

Kommentaarid
(Külastatud 937 korda, 1 külastust täna)