Soome lõunaosas oli täna 16 kraadi sooja, Lapimaal saab veel suusatada

Soome lõunaosas oli täna, 21. aprillil 16 kraadi sooja, aga põhja pool Lapimaal saab veel suusatada. Kõige kõrgemale tõusis soojanäit Helsingis Kumpulas, mis oli 16 kraadi.

Lapimaal on praegu veel aga rekordiliselt palju lund. Kõige enam, 120 cm lund on Saariselkäs ja Kittiläs, vahendab Yle.

Uudellamaalla 16 asteen lämpö samaan aikaan kun Lapissa vielä hiihdettiin

Uudellamaalla oli kevään lämpimin päivä. Uudellamaalla pärjäsi tänään ilman paksuja ulkovaatteita. Korkeita lukemia mitattiin esimerkiksi Helsingissä Kumpulassa, jossa lämpötila kohosi 16 asteeseen. Samaan aikaan Lapissa on vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen paljon lunta. Vanhankaupunginlahdella ulkoilleet Karoliina ja Veikko Valontaival viettivät päivää Kuusiluodolla riippumattoillen. Koronan aiheuttamien rajoitusten aikana äiti ja poika ovat tehneet paljon eväsretkiä ja rakentaneet majoja.

Kommentaarid
(Külastatud 122 korda, 1 külastust täna)