Rootsis hüppas koroonasurmade arv üles

Kuigi Rootsis näitas koroonaviirus vahepeal taandumise märke, siis nüüd hüppas koroonasurmade arv järsku üles. Uusi nakatumisi on Rootsis samuti samuti väga palju.

Täna, teisipäeval, 14. aprillil registreeriti Rootsis 114 koroonasurma ja 497 uut nakatumist. Kokku on Rootsis ametlikult registreeritud 1033 koroonasurma ja 11 445 nakatumist, selgub Worldometeri statistikast.

Võrdluseks, Soomes on registreeritud vaid 59 koroonasurma ja 3161 nakatumist. Rootsi eristub kõrge koroonasurmade arvu poolest teistest Põhjamaadest. Elanike arvu arvestades on Rootsis koroonasurmasid kaks korda enam kui Taanis, neli korda enam kui Norras ja kümme korda enam kui Soomes.

Rootsis on haigeid 10 031, kellest raskes seisus intensiivis on 915 patsienti. Tervenenud on Rootsis 381 patsienti.

Kommentaarid
(Külastatud 2,282 korda, 1 külastust täna)