Rootsi hakkab piiranguid karmistama, samal ajal kui mujal plaanitakse leevendamist

Rootsi, mis on seoses piirangutega ujunud vastuvoolu kavatseb hakata nüüd piiranguid karmistama, samal ajal kui mujal Euroopas kavandatakse leevendamist.

Rootsi peaminister Stefan Löfven ütles täna, et riigis kehtestatud meetmed pole olnud piisavad viiruse leviku tõkestamiseks. Löfvenit on kritiseeritud, et ta pole lasknud sulgeda söögikohti. Samuti on Rootsit kritiseeritud, et riigis pole piisavalt meditsiinivahendeid, vahendab Daily Mail.

Samal ajal plaanitakse Austrias teisipäeval, 14. aprillil  avada kuni 400 m2 poed ning aianduskeskused. Kaubanduskeskused, juuksurid ja suuremad poed avatakse 1. mail. Hotellid ja söögikohad avatakse järk-järgult mai keskpaigast.

Taanis, kus piirangud kehtestati varakult, on kavas lasteaiad ja algklassid avada kolmapäeval, 15. aprillil. Kuni 10 inimeste kogunemiste keeld jääb kehtima ja söögikohad ning juuksurid jäävad suletuks veel kuni 10. maini.

Swedish PM could tighten coronavirus restrictions

Sweden’s prime minister Stefan Lofven is considering tighter virus restrictions Scandinavian country has not imposed strict lockdown, unlike others in Europe Lofven faced criticism over decision to not close bars, cafes and restaurants It comes as Denmark and Austria are considering relaxing their lockdowns Learn more about how to help people impacted by COVID Sweden is considering imposing tighter restrictions on citizens after being one of the few European countries to not enforce a full lockdown.

Kommentaarid
(Külastatud 2,771 korda, 1 külastust täna)