Maailma Terviseorganisatsioon hoiatab, et koroonaviirusse sureb järjest enam noori ja terveid inimesi

Maailma Terviseorgansatsioon WHO hoiatab, et koroonaviiruse raske vormi saavad ja surevad paljud 30ndates, 40ndates ja 50ndates eluaastates varem terved, ilma krooniliste haigusteta inimesed.

Itaalias on raskes seisus intensiivi sattunutest 10-15 protsenti alla 50-aastased, ütles WHO hädaolukordade direktor dr Mike Ryan. Ta ütles, et selles pole midagi uut, lihtsalt kollektiivselt on püütud teineteist veenda selles, et haigus on leebe ja ohustab vaid eakaid inimesi, vahendab Daily Mail.

Dr Ryan ütles, et nooremad inimesed on kogu aeg surnud ja haigus on väga ohtlik kõigi, ka nooremate jaoks.

WHO COVID-19 tehniline juht Dr Maria Van Kerkhove ütles, et pole teada, miks haigestub raskelt järjest enam noori inimesi. Laiemas plaanis satub haigusega intensiivi rohkem vanemaid inimesi, aga mõnedes riikides satub intensiivi palju 30ndates, 40ndates ja 50ndates eluaastates inimesi ning nad surevad. Dr Maria Van Kerkhove ütles, et praegu pole teada, miks noored surevad, seda peaks rohkem uurima.

Rahvusvahelise Valuutafondi  IMF juht Kristalina Georgieva ütles, et maailma majandus on seiskunud ja kriis on suurem kui oli 2008. aasta finantskriisi ajal. Georgieva märkis, et IMF-i ajaloos pole maailma majandus veel kunagi niimoodi seiskunud.

WHO warns more younger people are falling severely ill with Covid-19

WHO said COVID-19 victims in their 30s, 40s, & 50s were dying from the virus Dr Mike Ryan said the world was trying to ‘convince’ itself the disease is mild According to Dr Ryan, 1 in 6 COVID deaths in Korea were people under 60 WHO’s technical lead said there were ‘unknowns’ about why young people dying More younger people are falling severely ill with coronavirus, the World Health Organisation (WHO) has said, as the number of deaths surpasses 50,000 globally.

Kommentaarid
(Külastatud 5,364 korda, 1 külastust täna)