KUUM: Vene peaminister Mišustin nakatus koroonaviirusega

Vene peaminister Mihhail Mišustin nakatus koroonaviirusega. Venemaal kerkis täna koroonaga nakatumiste arv 7099 võrra ja kokku on nakatumisi 106 498.

Mišustin teatas president Vladimir Putinile, et on nakatunud ning astub ajutiselt kõrvale ja jääb karantiini. Mišustin pakkus välja, et teda asendab tema äraoleku ajal tema esimene asetäitja Andrei Beloussov, vahendab Daily Mail.

Putin toetas Mišustini ettepanekut. Mišustin jäi karantiini ning järgib arstide korraldusi. 54-aastane Mišustin on seni juhtinud Venemaa koroona-vastast võitlust. Ta pandi ametisse aasta algul.

President Putin hoiatas tele-esinemises, et see, mis juhtus Mišustiniga, võib juhtuda igaühega. Nüüd testitakse hoolikalt neid valitsuse liikmeid, kes on Mišustiniga kokku puutunud. President Putin on ise kaugtööl.

Russian PM Mikhail Mishustin is diagnosed with coronavirus

Prime Minister Mishustin said today he has tested positive, and will self isolate The 7,099 new cases bring Russia’s total infections from 99,399 to 106,498 Death toll of 101 was the second-highest so far, taking total from 972 to 1,073 Vladimir Putin has warned that Russia is entering ‘most intense stage’ of crisis Here’s how to help people impacted by Covid-19 Russia’s Prime Minister Mikhail Mishustin has told President Vladimir Putin that he has tested positive for the coronavirus, and has temporarily stepped back from his work as he begins self isolating.

Kommentaarid
(Külastatud 389 korda, 1 külastust täna)