KUUM: USA hakkab koroonaviirusega seotud piiranguid kaotama juba järgmisel kuul

USA koroonaviiruse peaekspert Anthony Fauci ütles, et USA-s hakatakse piiranguid kaotama juba järgmisel kuul.

„See võib juhtuda teatud moel järgmisel kuul,” ütles Fauci intervjuus CNN-ile. Ta märkis, et käesoleva kuu lõpus vaadatakse, kas on midagi, mida annab leevendada. Kui sellist asja ei leita, siis piirangud jätkuvad.

Fauci samas hoiatas, et kui esinevad teatud asjaolud, näiteks suured rahvamassid või ilma jahenemine, võib viirus uuesti puhkeda neis kohtades, kus see on taandunud.

Fauci märkis ühtlasi, et otsused piirangute vähendamise kohta tehakse kohalikult tasandil ja piirkondlikult olenevalt olukorrast, mitte põhimõttel kõigile korraga. Fauci selgitas, et see ei saa olema nii, et juunis või juulis lülitatakse kõik uuesti sisse nagu valgustid. Piirangute kaotamine sõltub piirkonnast ja sellest, milline on seal viiruse levik või viiruse leviku oht.

Asjast kirjutas Independent.

Kommentaarid
(Külastatud 1,102 korda, 1 külastust täna)