KUUM: Singapuri tabas koroonaplahvatus, korraga 1111 uut nakatumist

Singapuris, kus arvati juba haigus olevat seljatatud, on puhkenud koroonaplahvatus. Singapur leevendas piiranguid ja tulemus on käes: korraga üle 1000 uue nakatumise.

Singapur on kehtestanud osalise karantiini kestusega kuni 1. juunini. Riigis piiratakse sotsiaalset läbikäimist, et nakatumiste hulka alla suruda. Viirus hakkas Singapuris massiliselt levima migrantide hulgas.

Maailma Terviseorganisatsiooni juht Tedros Adhanom Ghebreyesus hoiatas uute nakatumise juhtumite valguses, et seoses koroonaga on hullem alles ees. Ta viitas riikidele, kus on piiranguid leevendatud ja kus on pärast seda uute haigestumiste hulk plahvatuslikult kasvanud, vahendab South China Morning Post.

Coronavirus latest: ‘worst still ahead’, WHO warns as countries reopen

Italy reports first drop in active cases; France’s death toll passes 20,000.

Kommentaarid
(Külastatud 827 korda, 1 külastust täna)