KUUM: Ööl vastu laupäeva suletakse Soomes söögikohad, jäävad suletuks 31. maini

Soome töö- ja majandusministeerium andis teada, et söögikohad ja muud toitlustusasutused peavad olema kogu riigis suletud reedel, 3. aprillil kell 24. Söögikohad on klientidele suletud alates laupäevast, 4. aprillist 2020 ja jäävad suletuks kuni 31. maini. Sulgemine on vajalik koroonaviiruse leviku tõkestamiseks

Sulgemine ei puuduta kaasa ehk take away müüki. Vastavalt üldistele soovitustele peavad toitlustusettevõtted tagama, et müük oleks korraldatud nii, et toidu vastuvõtmisel ei tekiks kokkupuudet nakkusega.

Sulgemist ei kohaldata nende asutuste söögikohtade suhtes, mis pole laiemale üldsusele avatud. Haiglate, lasteaedade ja tööstusettevõtete sööklad võivad jääda avatuks.

Ettevõtjatele pakutakse toetust.

Kommentaarid
(Külastatud 800 korda, 1 külastust täna)