KUUM: Koroonaga nakatunud Briti peaminister oli sent surmale võlgu, aga pääses

Briti peaminister Boris Johnson oli seoses koroonaviirusega juba suremas, aga õnnekombel pääses. Meedikud päästsid mu elu, tunnistas Johnson.

Johnsoni sõbrad kinnitasid, et peaminister võitles haiglas intensiivravil oma elu eest. Johnson oli öelnud, et St Thomas’i haigla arstid ja medõed päästsid ta elu, vahendab Daily Mail.

Ühel hetkel oli Johnsoni olukord nii kehv, et Briti valitsuse liikmed palvetasid tema eest. Teadaolevalt andis peaministrile jõudu kiri tema pruudilt, lapseootel Carrie Symonds’ilt, kirjaga oli kaasas ultraheli pilt lootest.

Siseminister Priti Patel ütles eile, et peaminister on haigusest toibumas ja vajab nüüd puhkust, enne kui uuesti rahva ette ilmub.

Suurbritannias on haigus praegu väga koledalt sees, eriti aga hooldekodudes. Iga päev registreeritakse peaaegu 1000 surma, aga kardetakse, et osa surmasid jääb kajastamata, kuna eakad inimesed surevad enne haiglasse jõudmist. Briti valitsus vabandas meedikute ees kaitsevahendite puudumise pärast. Ühendkuningriigis on koroonaviirusega võideldes hukkunud 19 meedikut.

Boris Johnson came close to death in his battle against coronavirus

The PM had been expected in hospital three days before he was finally admitted His plight was so grave that Cabinet Ministers and aides prayed for him Mr Johnson boosted by letters from fiancee including scan of their unborn child Learn more about how to help people impacted by COVID Boris Johnson came close to death as he desperately fought coronavirus in an intensive care unit, his friends revealed last night.

Kommentaarid
(Külastatud 755 korda, 1 külastust täna)