KUUM: Inglismaal jäävad koroona piirangud kehtima 2021. aastani ja leevendamise jutt lõpetatakse ära

Pärast seda, kui Briti peaminister Boris Johnson käis koroonaviirusega seoses ära surmasuus, tahetakse Inglismaal jätta piirangud jõusse kuni 2021. aastani ning igasugune jutt leevendamisest lõpetatakse ära, kuigi see toob majanduslikku kahju.

Asjatundjad on nimelt hoiatanud, et kui piiranguid leevendada, siis hakkab viirus taas plahvatuslikult levima. Samas kardetakse, et pikale veninud piirangud toovad kaasa majandusliku kaose, vahendab Daily Mail.

Räägitakse, et Briti peaminister on hirmul, kuna oli ise haiguse tõttu surmasuus. Praegu ei räägita enam piirangute leevendamisest, vaid tegeletakse sellega, et hoida ära haiguspuhangu teist lainet. Briti valitsuse eesmärk on jätkata piirangutega kuni aasta lõpuni või kuni vaktsiini tulekuni, nii et haigus hääbuks.

Räägitakse, et peaminister Boris Johnson pooldas varem ise piirangute leevendamist, aga pärast raskelt haigestumist on ta üle läinud teise leeri, mis pooldab piirangute jätkamist.

Boris Johnson sides with ’doves’ with lockdown ‘set to last into 2021’

Divisions have emerged in the Cabinet over when to start easing the strict coronavirus lockdown measures Boris Johnson looks to be among ’doves’ who are nervous of flare up and ‘hawks’ who fear economic collapse A Tory MP said last night the PM was ’in a funny place’ after having

Kommentaarid
(Külastatud 3,417 korda, 1 külastust täna)