KUUM: Helsingis on surnud koroonaviirusse juba 9 hooldekodu elanikku, Savos on ohvreid 8

Helsingi linn andis täna teada, et kokku 26-l hooldekodu elanikul on tuvastatud koroonaviirus. Surnud on 9 hooldekodu elanikku.

Nakatumised on Helsingis kolmes linna enda hooldeasutuses ja kolmes muus hooldeasutuses. Nakatunud on teistest eraldatud ja nende seisundit jälgitakse, vahendab Iltalehti.

Nakatumiste tõttu kasutavad hooldekodude töötajad kaitsevahendeid nagu kaitsemaskid ja rõivad. Lisaks on tõhustatud kätepesu ja koristamist. Hooldekodude elanikele ja nende hooldajatele tehakse lihtsamalt ka koroonateste.

Ylä-Savo hooldekodus on lisaks varem teatatud kolmele surmajuhtumile tulnud veel 5 lisa ja kokku on surmasid seal 8. Täna teatatud 7 surmajuhtumist olid 4 seotud Ylä-Savo hooldekoduga. Hooldekodus on tuvastatud nakatumised nii klientidel kui töötajatel. Nakatunud on teistest eraldatud.

Varem on antud teada kolmest surmajuhtumist Espoo hooldekodus.

9 hoivakotien asukasta kuollut koronaan Helsingissä, Ylä-Savon hoivakodissa uhreja jo 8

Helsingin hoivapalvelun asukkaista 26:lla on todettu koronavirustartunta. Helsingin kaupunki tiedotti tiistaina, että myös pääkaupungin hoivapalveluiden asukkailla on todettu koronatartuntoja. Yhteensä koronavirukseen kuolleita asukkaita on yhdeksän. Tartuntatapauksia on puolestaan tähän mennessä vahvistettu yhteensä 26. Tartuntoja on tiettävästi kolmessa kaupungin omassa yksikössä ja kolmessa ostopalveluyksikössä.

 

Kommentaarid
(Külastatud 314 korda, 1 külastust täna)