Kummaline olukord Soomes: varustuskindluse ladude maske pole nähtud, nädalaga kasvasid maskide hinnad 10-15 korda

Soomes anti paar nädalat tagasi teada, et varustuskindluse ladudest läksid teele rekkad miljonite maskidega. Maskid pidid jõudma suurematesse linnadesse. Neid pidi jätkuma pikaks ajaks. Nagu nüüd välja tuleb, pole neid maske nähtud.

Selle asemel tuli välja suur skandaal, kus varustuskindlusega tegelev hoolduskindluskeskus üritas paaniliselt maske osta sisuliselt mustalt turult, makstes ülikõrget hinda ja tellides maskid kahtlase taustaga ettevõtjatelt. Kas see tähendab, et varustuskindluse ladudes polnudki midagi?

Vantaa linnapea Ritva Viljanen tunnistab MTV-le, et maskidest valitseb suur puudus. Ta ütles, et talle jäi mulje, et hoolduskindluskeskus pidi jagama maske suurematele linnadele. Viljanen kinnitab, et suuremate linnade koha pealt ei pea see jutt paika. Mitte ühtegi rekkat pole Vantaal nähtud ega isegi pisikest kaubikut, märgib Viljanen.

Maskidest on Soomes väga suur puudus ja seda kasuavad ära ettevõtjad, kes on tõstnud nädalaga maskide hinda 10-15 korda. Viljaneni arvates tuleks maskidele kehtestada mingid piirhinnad.

Kommentaarid
(Külastatud 578 korda, 1 külastust täna)