Koroonaga nakatunud ema suri Inglismaal 5 päeva peale sünnitust

Inglismaal Essexis sünnitas 37-aastane naine 7. aprillil kolmanda lapse ja suri 12. aprillil. Tal diagnoositi koroonaviirus.

Naine oli muidu täiesti terve ja taimetoitlane, aga tal oli suhkruhaigus, rääkis tema elukaaslane. Naine oli ettevõtja ja postitas vaid mõned nädalad enne surma sotsiaalmeediasse sissekande, et kardab koroonaviirust, vahendab Sun.

Naine avaldas 18. märtsil lapse ultraheli pildi ja märkis, et tunneb ärevust praeguses olukorras. 21. märtsil kirjutas ema sotsiaalmeedias, et ta läks poodi, aga kohtus pargis inimestega, kes ei järginud distantseerumise nõuded. Ta kritiseeris ka peaminister Boris Johnsonit, kuna enne karantiini kehtestamist 23. märtsil ei keelatud avalikke kogunemisi.

Mum-of-three dies of coronavirus just one week after giving birth

Salina Shaw, 37, gave birth to her third daughter on April 7, but tragically died on Easter Sunday. The new mum was a childminder and business owner from Southend, Essex. Her partner, Abdul Bangura, who confirmed she tested positive for covid-19, said she was healthy and lived a vegan lifestyle.

Kommentaarid
(Külastatud 439 korda, 1 külastust täna)