Ka nii võib: Munitsipaalpoliitik maeti Mercedese roolis

72-aastane Lõuna-Aafrika munitsipaalpoliitik Tshekede Pitso suri teadaolevalt vanadusse. Kuivõrd ta veetis palju aega oma autoga, siis palus ta kolmel tütrel ja kahel pojal end matta Mercedese roolis.

Kohalik külarahvas tuli vaatamata koroonaviiruse karantiinile vaatama, kuidas nende armastatud juhti maeti. Ettevõtjana tegutsenud mees maeti maha 1990ndatde aastate Mercedes E500 roolis. Auto jaoks oli kaevatud spetsiaalne haud, vahendab Daily Mail.

49-aastane tütar Sefora Letswaka rääkis, et isal oli olnud palju Mercedeseid, aga elu lõpuosas tal enam eriti hästi ei läinud ja pidi neist loobuma. Kaks aastat tagasi soetas mees omale kasutatud Mercedese, mis läks kohe rikki, mistõttu mees veetis palju aega väljas autot putitades.

Autot käima mees ei saanud, aga ta istus rooli taga ja ütles, et ta tahab, et ta maetaks koos autoga. Lapsed austasid isa tahet ja matsid ta koos autoga.

Kommentaarid
(Külastatud 1,297 korda, 1 külastust täna)