Itaalias ja Hispaanias väheneb koroonaga seotud nakatumiste ja surmade arv, Inglismaal kasvab

Itaalias ja Hispaanias on pööranud koroonaviirusega seotud nakatumiste ja surmade arv langusse, aga Suurbritannias kasvab.

Itaalias tuvastati täna teisipäeval 3039 uut koroonaviirusega nakatumist ja 604 surma, Hispaanias 3836 nakatumist ja 556 surma. Ühendkuningriigis aga tuvastati 3634 uut nakatumist ja 786 surma. See oli kõige traagilisem päev Inglismaal, selgub Worldometeri ülevaatest.

Intensiivravil kriitilises seisus patsientide arv on Ühendkuningriigis veel väike, 1559, aga see kasvab kiiresti. Võrdluseks, Itaalias on intensiivis 3792 ja Hispaanias 7069 patsienti.

Nakatumiste arv on hakanud kahanema Saksamaal, kus tuvastati viimase ööpäevaga 2229 uut nakatumist, samas surmade arv kasvab, ööpäevaga tuvastati 95 surma. Saksamaal on kriitilises seisus intensiivis juba 4895 patsienti.

Rootsis tuli täna juurde 487 uut nakatumist ja 114 surma. Rootsi on möödunud nakatumiste arvult Norrast ning liigub kiiresti maailma kõige suurema nakatumiste arvuga riikide kursil. Rootsis on kokku tuvastatud 7693 koroonaviirusega nakatumist ja 591 koroonasurma.

Kommentaarid
(Külastatud 746 korda, 1 külastust täna)