Huvitav tähelepanek: Soome politseinikud käisid Rootsis nuusktubakat ostmas

Erinevalt Rootsist on Soomes nuusktubaka müük keelatud. Inimesed panid aga tähele, et Soome politseinikud käisid Rootsis nuusktubakat ostmas.

Soome politseinikke märgati Rootsis Haaparanta poe juures laupäeval kella 15.35 ajal. Politseinikud käisid ühes tuntud nuusktubaka poes Nuuskakairan Tukku, vahendab MTV.

Poes käinud kaks politseinikku ostsid suure koguse nuusktubakat. Soome politseinikud olid ametirõivastuses. Lapi politseijaoskond polnud nõus juhtunut kommenteerima. Lapi politseijaoskond on aga välja andnud teate, mille kohaselt palutakse asja uurida prokuratuuril.

Soome ja Rootsi vaheline piir on praegu suletud, välja arvatud hädavajalik liiklus. Piirivalve info kohaselt on juhtum teada, aga seda ei kommenteerita. Ametivõimud võivad piiri ületada ametiülesannete täitmiseks. Kui piiri ületatakse muul põhjusel, võidakse algatada uurimine. Uurimisega tegeleb siis piirivalve.

Kommentaarid
(Külastatud 475 korda, 1 külastust täna)