Hispaanias lubati inimesed täna taas tööle

Peale kahenädalast pausi lubati Hispaanias täna taas tööle need inimesed, kes on ametis vähem kriitilistes valdkondades.

Hispaanias on uute koroonaviiruse nakatumiste ja koroonasurmade arv pöördunud langusse. Eile, pühapäeval tuvastati 4167 uut nakatumist, mis on viimase 3 nädala madalaim tulemus. Koroonasurmade arv oli 619, vahendab Daily Mail.

Täna lubati tööle tööstuste ning ehituse töötajad, kes olid kaks nädalat töölt ära, 30. märtsist kuni 9. aprillini. Kõik ülejäänud kinni olnud ettevõtted nagu baarid, söögikohad, spordisaalid ja ööklubid jäävad veel mitmeks nädalaks suletuks.

Praegu kehtib eriolukord Hispaanias 26. aprillini, aga peaminister Pedro Sanchez on andnud mõista, et seda pikendatakse. Hispaanias on kogu aeg olnud avatud toidupoed, apteegid, optikaärid, arstikeskused, ajalehekioskid, tubakapoed, tanklad, lemmikloomapoed, tehnikapoed, internetipoed ja pesulad.

Täna jagavad politseinikud ja sõjaväelased inimestele ühistranspordis laiali 10 miljonit näomaski. neid jagatakse rongi-, metroo- ja bussijaamades. Maski kandmine on tungivalt soovitav, aga mitte kohustuslik.

Hispaania terviseminister Salvador Illa rõhutas, et isegi väiksemate haigusnähtudega inimesed ei tohiks tööle minna ning nad peavad järgima kätehügieeni ja hoidma teistega distantsi.

Spain’s death toll rises 619 in a day to 16,972

The latest figures announced by the Ministry of Health dent a pattern of decline Comes as millions of non-essential workers prepare to return to work Monday The Spanish Government paralysed the ‘non-essential’ sectors for a fortnight Learn more about how to help people impacted by COVID ‘Non-essential’ workers in Spain will go back to work today as the country’s coronavirus death toll hit 16,972, an increase of 619 on Saturday.

Kommentaarid
(Külastatud 1,145 korda, 1 külastust täna)