Hesburgeri asutaja: elutöö hävib mõne nädalaga

Kiirsöögiketi Hesburger 1980ndatel aastatel asutanud Heikki Salmela on mures koroonapiirangute mõju pärast ettevõtlusele. Salmela enda firma on sattunud väga raskesse olukorda.

Salmela peab praegust olukorda äritegevuse jaoks šokeerivaks. Ta on ettevõtjana harjunud probleeme lahendama sellega, et teeb rohkem tööd. Nüüd aga ei saa muud teha, kui kodus istuda ja oodata, et parlament ja valitsus tegutsevad nii nagu vaja, märkis Salmela intervjuus MTV-le.

Hinnanguliselt läheb iga kuu seisakut ettevõttele maksma 3 miljonit eurot. See on hirmus asi ja pole teada, kuidas sellest välja tullakse, rääkis Salmela. Tema väitel peaks Sanna Marini valitsus mõistma, mis olukorras on praegu ettevõtjad. Raske olukord ei valitse ainult toitlustuses.

Salmela tunnistas, et tal on 54 aasta töö hävinemas mõne nädalaga.

Kommentaarid
(Külastatud 1,693 korda, 1 külastust täna)