Helsingis leiti alla 1-aastane laps, kellele oli lutt suu külge kinni teibitud

Helsingi idaosast Meri-Rastilast leiti alla 1-aastane laps, kellele oli lutt suu külge kinni teibitud. Politsei uurib asja kui vägivalla ja hülgamise juhtumit.

Teadaolevalt kutsus politsei korterisse välja üks kõrvaline isik. Politsei leidis korterist lapse, kellel oli lutt teibitud suu külge. Nüüd selgitatakse, kas lapsel oli veres alkoholi ja ravimite jääke, vahendab Helsingin Sanomat.

Kui laboriuuring tuvastab lapse verest alkoholi, on tegemist veelgi suurema kuriteoga. Teadaolevalt oli laps juba varem lastekaitse tähelepanu all. Politsei pole seda infot kinnitanud.

Helsingis, Espoos ja Vantaal on koroonakriisi ajal vähenenud lastekaitse-alaste teadete arv. Seda ei peeta heaks märgiks, kuna arvatavalt kriisi ajal perevägivald suureneb. Muretsetakse laste pärast, kelle probleemid ei paista enam välja. Politsei on registreerinud nädalas 50-100 lapsi puudutavat kuritegu vähem kui eelmisel aastal samal ajal.

Lastensuojelu | Alle yksivuotiaan epäillään joutuneen pahoinpitelyn ja epäinhimillisen kohtelun uhriksi Helsingissä – “Erittäin murheellinen tapaus”, sanoo lastensuojelun johtaja

Itä-Helsingin Meri-Rastilasta löytyneen vauvan tapaus on Helsingin lastensuojelun johtaja Saila Nummikosken mukaan erittäin murheellinen ja ikävä. Lue lisää: Poliisi tutkii vauvan pahoinpitelyä Itä-Helsingissä – HS:n tietojen mukaan vauva oli saatettu huumata ja hänen suuhunsa oli teipattu tutti Nummikoski ei kommentoi yksittäisen lapsen asiaa kuitenkaan enempää.

Kommentaarid
(Külastatud 4,739 korda, 1 külastust täna)