Hea uudis: Briti peaminister pääses intensiivravi osakonnast välja

Koroonaviiruse ägenemise tõttu haiglasse ja seal intensiivravi osakonda paigutatud Briti peaminister Boris Johnson pääses peale kolme päeva intensiivist välja. Johnsoni ravi jätkub haiglas.

Teadaolevalt tunneb Johnson end suhteliselt hästi. Ta sõitis haiglasse uuringutele pühapäeval ja intensiivi paigutati esmaspäeval, vahendab Daily Mail.

Peaministrit ravitakse Londonis St Thomas’e haiglas. Peaministri äraolekul asendab teda välisminister Dominic Raab. Peaminister on olnud mitu nädalat eemal oma elukaaslasest Carrie Symonds’ist, kes on viimaseid kuid lapseootel.

Boris Johnson LEAVES intensive care

The Prime Minister has been in hospital since being admitted late on Sunday He has spent three nights in a high-dependency unit at St Thomas’s Hospital But tonight No 10 said he had been moved back to a ward for ‘close monitoring’ Boris Johnson was tonight taken out of intensive care in a sign he is winning his coronavirus battle.

Kommentaarid
(Külastatud 235 korda, 1 külastust täna)