Finnair alustab järgmisest nädalast lendamist Tallinna ja Helsingi vahel!

Kui märtsi keskel teatasid paljud lennufirmad ajutiselt lendamise lõpetamisest Tallinnasse, siis hetkel on Finnair teatanud, et plaanib uuesti lende alustada Tallinna ja Helsingi vahel alates järgmisest nädalast. Põhjus peitub tõenäoliselt selles, et ööl vastu laupäeva peatatakse laevareisijate liikumine Eestist.

Finnairi kodulehel müügis olev esimene lend toimub 14. aprillil. Esialgne graafik näeb ette lennud kaks korda päevas – hommikul ja õhtul, vahendab elulife.ee.

Välisministeeriumi teatel saavad Soome siseneda vaid Soome migratsiooniametis elamisõiguse registreerinud isikud, kes on saanud registreerimise tõendi. Riiki sisenemisel kehtib 14-päevane isolatsiooninõue.

Soome valitsus teatas täna, et Soome pääsevad tööle kriitiliste elualade esindajad, milleks on näiteks põllumajandus ja ehitus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,584 korda, 1 külastust täna)