Espoos Mehiläineni hooldekodus on koroona tõttu surnud 10 klienti

Firmale Mehiläinen kuuluvas Mainiokoti Huvilaharju hooldekodus Espoos on surnud koroonaviiruse tõttu 10 klienti. Hooldekodu on ametivõimude jälgimise all.

Teadaolevalt on Huvilaharjus järgitud juhiseid kaitsevahendite kasutamise kohta. Miski ei viita seal, et tegemist oleks olnud lohakusega, vahendab Yle.

Espoos on kaalutud, kas nimetatud hooldekodu linna poolt üle võtta, aga otsust pole veel tehtud.

Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Suomessa ainakin 2 000 parantunut koronasta, 10 kuollut koronaan Mehiläisen hoivakodissa Espoossa, Lagarde varoittaa: Euroalueen talous voi sukeltaa pahimmillaan 15 prosenttia

Päivitämme tähän juttuun uusimmat tiedot koronaviruksen tilanteesta. Hallitus linjasi keskiviikkona 22.4., että yli 500 hengen yleisötapahtumien kieltoa jatketaan ainakin heinäkuun loppuun asti. Pääministeri Sanna Marin kertoi tiedotustilaisuudessa, että hallitus päättää koulujen avaamisesta ensi viikolla ja muista rajoituksista vapun jälkeen. Ylen tietojen mukaan keskusrikospoliisi (KRP) on ottanut kiinni liikemies Onni Sarmasteen.

Kommentaarid
(Külastatud 174 korda, 1 külastust täna)