Erakordne lugu: Soomes sünnitasid korraga ema ja tütar

Soomes juhtus erakordne lugu: ema ja tütre lapsed sündisid teineteisest 8-tunnise vahega. Ema ja tütar elavad Haapavesi linnas, mis asub Põhja-Pohjanmaal, aga lapsed sündisid Kesk-Pohjanmaa keskhaiglas, mis pani asja kohta info sotsiaalmeediasse.

Samal ajal laste sünniga said ema ja tütar uued rollid: ühest sai ema ja teisest vanaema. Pildil on paremal pool vanaema laps ja vasemal tütretütar. Ühtlasi on parempoolne laps teisele onu. Värske onu on 8 tundi õe tütrest vanem.

Haigla soovis kummalegi perele palju õnne.

 

View this post on Instagram

 

🎈Silloin kun äiti ja tytär synnyttävät yhtä aikaa, saavat molemmat uudet roolit. Toisesta tulee mummu ja toisesta äiti.🧸 . Mummun lapsi, kuvassa oikealla, saa kunnian toimia enona siskonsa tytölle, vasemmalla. Tuore eno on 8 tuntia siskon tyttöä vanhempi. Paljon, paljon onnea molempien Ruuskan vauvojen perheisiin Haapavedelle ❤️💙 #soite #möcs #kpks #synnytäkokkolassa #födikarleby #givebirthinkokkola

A post shared by Soiten synnytysosasto (@soite_synnytysosasto) on

Kommentaarid
(Külastatud 3,524 korda, 1 külastust täna)