39-aastane Rootsi meedik võitles koroonapatsientide elude eest ja suri

39-aastane Rootsi medõde Marielle võitles koroonapatsientide elude eest Karolinska ülikooli haiglas Stockholmi ligidal Huddinges, haigestus ise ja suri.

Marielle sõbranna Susanne rääkis, et haigus murdis naise maha väga ruttu. Ta oli noor ja rõõmus. Kõik sai alguse reedel, 17. aprillil, kui naisel tuvastati koroonaviirus. Tal oli kõrge palavik. Esmaspäeval palavik langes, aga naine suri, vahendab MTV.

Täpselt pole teada, kuidas naine koroonaviiruse sai, aga ta haigestus koos mitme teise kolleegiga 17. aprillil ja neilt võeti proovid. Marielle läks koju ja ta leiti mitu päeva hiljem kodust surnuna.

Lähedased tahtsid Marielle loo avalikustada, et inimesi hoiatada koroonaviiruse ohtlikkuse eest. Naist jäävad leinama tema sõbrad, pere ja USA-s elav abikaasa. Lähedased rääkisid, et Marielle valis medõe elukutse, kuna soovis teisi aidata.

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,965 korda, 1 külastust täna)