VIDEO: Moskvas lämbus sotsiaalmeedia staari sünnipäeval kolm inimest (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Tundud Vene Instagrami staar ja blogija Jekaterina Didenko tähistas reedel ühes Moskva spaas oma 29. sünnipäeva.

Peo käigus kallati basseini nn kuiva jääd ehk vedelat süsinikdioksiidi. Siis ronisid inimesed basseini, kus lämbus kolm inimest, üks neist Didenko enda 32-aastane mees. Blogija ise sattus samuti haigla intsensiivi, aga jäi ellu.

Kuiva jääd kallati vette teadaolevalt jahutamiseks, kuna saunast tulnud peokülalised leidsid vee olevat liiga sooja. Inimesed hüppasid saunast otse vette ja said hingamiskahjustusi. Osa kaotasid teadvuse. Esialgsetel andmetel inimesed lämbusid.

Traagilisest juhtumist ringleb sotsiaalmeedias ka video, kus on näha, kuidas kaitseülikonnas inimesed kallavad vette kuiva jääd ning osa inimesi hulbib vees.

 

View this post on Instagram

 

29! Один из немногих раз в жизни, когда праздную свой день рождения! Спасибо всем, кто уже поздравил😘 Каждому ответить не могу- но просто знайте, мне очень приятно))) А кто ещё нет, жду поздравления в виде 💖💖💖

A post shared by Я Катя, аптечный РЕВИЗОРРО (@didenko.katerina) on

Kommentaarid
(Külastatud 810 korda, 1 külastust täna)