VIDEO: Koroonaviirusesse nakatunud naine räägib oma kogemusest (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav!)

39-aastane koroonaviirusesse nakatunud inglanna räägib oma kogemusest seoses koroonaviirusega. Ta oli enne nakatumist täiesti terve.

Video on üles võetud Inglismaal Uxbridge’i haiglas 16. märtsil. Inglanna Tara Jane Langston räägib, et kui keegi arvab, et see haigus on naljaasi, siis vaadaku teda – ta on intensiivravi osakonnas, ta ei saa hingata ilma lisahapnikuta, tal on paigaldatud kanüülid ja kateeter.

Naine räägib videos, et tal on kümme korda parem kui oli varem. Ta ei tea, kui kaua ta on haiglas olnud, ta on kaotanud ajaarvestuse. Naine hoiatab, et kui te ikka veel suitsetate, siis lõpetage kohe, sest te vajate oma kopsusid. „Ja ärge palun alahinnake seda haigust,” räägib naine, „ma mõtlen seda tõsiselt. Sest kui olukord muutub hulluks, siis satute intensiivi. Mu keha võitleb sellega ja ma pean sellest jagu saama.”

Video on siin. NB! Häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav!

Kommentaarid
(Külastatud 1,000 korda, 1 külastust täna)