VIDEO: Itaalias puhkes paanika, inimesed põgenevad massiliselt Milaanost

Itaaliast tulevad ärevad teated selle kohta, et pärast valitsuse otsust sulgeda Põhja-Itaalia koos 16 miljoni inimesega tekitas kaose, kus inimesed põgenevad paaniliselt Milaanost.

Videost on näha, kuidas inimesed jooksevad viimastele Milaanost väljuvatele rongidele. Viimased rongid Milaanost Roomasse olid rahvast puupüsti täis. Paanikas inimesed kannavad omakorda viirust edasi, nii nagu see toimus Hiinas Wuhanis. Itaalia kordab samu vigu, mis Hiina: algul probleemi ei tunnistatud, pärast võeti ette karmid meetmed, mis ajas rahva paanikasse. See võimaldab viirusel levida.

Itaalia arstid tunnistavad samas, et olukord on hullem kui nad oskasid eales ette kujutada. Arstidel puudus info ja ettevalmistus. Suur osa arstidest on juba ise nakatunud. Olukord Itaalias on katastroofiline.

Kommentaarid
(Külastatud 3,901 korda, 1 külastust täna)