Välismaalt Soome naasvad reisijad saavad tekstisõnumi koroonaviiruse kohta

Kõik välismaalt Soome naasvad reisijad saavad mobiilsideoperaatorite kaudu sõnumi koroonaviiruse kohta.

Transpordi- ja kommunikatsiooniministeeriumi info kohaselt on sõnumi sisu järgmine: „Koroonaviiruse teadaanne: Välismaalt saabudes lepi karantiini osas (soovituslik 14 ööpäeva) kokku oma töö-, õppe- või lapsehoiuasutusega. Koroonaviiruse kohta rohkem teavet THL.fi.” Sõnum saadetakase soome ja rootsi keeles.

Transpordi- ja kommunikatsiooniminister Timo Harakka rõhutas, et on oluline, et inimesed mõistaksid valitsuse 12. märtsi otsuste sisu. Tekstisõnumite kaudu saab ka edaspidi saata inimeste teavet otse telefonile.

Sõnumeid hakatakse saatma alates tänasest laupäevast, 14. märtsist.

Kommentaarid
(Külastatud 2,670 korda, 1 külastust täna)