Uus kord: Soomes tohib kinos filme näidata, aga saalis ei tohi korraga olla rohkem kui 10 inimest

Soomes ei tohi uue korra kohaselt kinosaalides filme näidata enam kui 10 inimesele. Nõnda täpsustas täna kehtivat korda siseministeerium.

Tegelikkuses ei muutunud see midagi, ses kõik kinod olid oma uksed sulgenud pärast valitsuse poolt esmaspäeval välja antud juhiseid. Kõik üle 10 inimesega kogunemised keelustati, mistõttu tuli sulgeda ka kinosaalid, vahendab Yle.

Vahepeal tekitas segadust väide, et kinod on samastatud söögikohtadega, mis võivad olla avatud. Ametivõimudelt tuligi kinnitus, et kinosid ei pea sulgema.

Nüüd aga tuli uus selgitus, et filme ei tohi korraga näidata enam kui 10 inimesele. Kinod võiks niisiis olla avatud, kui seda piirangut järgivad. Kinod aga sellegipoolest saale ei ava, sest nii väiksele vaatajate ringile filmide näitamine ei tasu end ära.

Kommentaarid
(Külastatud 360 korda, 1 külastust täna)