Tai kuningas põgenes koos kaaskonnaga koroonaviiruse hirmus Saksamaale

Taimaa kuningas põgenes koos oma konkubiinide haaremiga koroonaviiruse hirmus Saksamaale. Kuningas Maha Vajiralongkorn, tuntud ka kui Rama X üüris omale Baierimaal terve luksushotelli Grand Hotel Sonnenbichl.

67-aastane kuningas saabus Saksamaale koos ligi 20 konkubiini ja veel suure hulga õukonna liikmetega. Pole teada, kas kuninga 4. naine on koos temaga, aga 119 inimest saadeti tagasi Taimaale, kuna tuli välja, et nad olid arvatavalt nakatunud koroonaviirusega, vahendab Bild.

Tai kuninga teine kodu ongi Saksamaa ja teda pole Taimaal nähtud alates veebruarist. Tai kuningas põgenes Saksamaale pärast seda, kui Malaisia kuninga terve õukond pandi karantiini, sest seitsmel õukonna liikmel tuvastati koroonaviirus. Malaisia kuningas Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah ja tema naine Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah on suletud 14 päevaks karantiini.

Wegen Corona – Thai-König macht Luxus-Hotel in Bayern zum „Wohnhaus”

Regeln für die Bürger, Luxus ohne Grenzen für den König! Das Vier-Sterne-Hotel „Grand Hotel Sonnenbichl” im bayerischen Garmisch-Partenkirchen ist aufgrund der harten Corona-Regeln geschlossen. Eigentlich. Denn für Thai-König Maha Vajiralongkorn (67), Rama X. genannt, gilt die Schließung nicht. Erfahren Sie mit BILDplus, wie der König in Bayern residiert und warum das Hotel für ihn und seinen Harem eine Ausnahme macht.

Kommentaarid
(Külastatud 918 korda, 1 külastust täna)