Šveits pani kõik sõjaväelased karantiini pärast seda, kui ühel tuvastati koroonaviirus

Šveits sulges kõik sõjaväelased baasidesse pärast seda, kui ühelt tuvastati koroonaviirus. Šveitsis on registreeritud kokku 35 nakatumise juhtu, enamus neist seotud Põhja-Itaaliaga.

Ühel kordusõppusel olnud sõjaväelasel tuvastati koroonaviirus esmaspäeval. Šveitsi kaitseväelased kutsutakse igal aastal lühikesele kordusõppusele, vahendab Daily Mail.

Mehel avastati nakkus arstliku kontrolli käigus enne õppuse algust. Mees tunnistas, et oli hiljuti saabunud Milaanost Itaalias. Patsient on praegu stabiilses olukorras haiglas.

Pärast nakkuse tuvastamist pandi koheselt karantiini kõik isikud, kes olid nakatunuga kokku puutunud. Pärast seda piirati kõigi sõjaväelaste liikumist. Sõjaväelased saavad väljuda oma kasarmutest, aga neil on keelatud lahkuda väeosa territooriumilt, välja arvatud erijuhud.

Šveitsis on alates eelmise nädala reedest kuni 15. märtsini keelatud kõik rahvarohked üritused, sealhulgas Genfi autonäitus. ÜRO Euroopa esindus Genfis on samuti külastajatele suletud ning selle tegevus on piiratud.

Switzerland confines all troops to bases after one catches coronavirus

Swiss soldier completing training at a base tested positive on Monday, army said He has been quarantined, along with those who had direct contact with him All other soldiers have been barred from leaving their bases ‘to allow them to respond quickly’ in the event fresh cases are reported Switzerland has 35 cases of coronavirus, with most linked to northern Italy The Swiss Army has confined all soldiers to their bases after a case of coronavirus was discovered in the ranks.

Kommentaarid
(Külastatud 376 korda, 1 külastust täna)