Soomlased pääsesid Tenerife karantiinihotellist tulema

Kanaaride Tenerife saare hotellis Costa Adeje Palace olnud soomlased pääsesid sealt lõpuks tulema. Nad lendasid öise lennuga. Enne seda kontrolliti, et neil poleks viirust.

Soomlane Peter rääkis, et kõik soomlased siiski veel tulema ei saanud. Osa peaks saabuma tänase päeva jooksul. Peter oli koos kaaslasega reisil omal käel, vahendab Iltalehti.

Soomlastele helistati Soome saatkonnast Madriidist ja pakuti abi. Nad said kiiresti oma testid ära teha. Proovid võeti kolmapäeval. Esimese testiga tehti mingi viga, nii et proovid tuli uuesti võtta. Rõõmusõnum tuli eile, neljapäeva õhtul kella 20.30 paiku. Proovid olid negatiivsed. Siis sõideti kohe lennuväljale ja istuti lennukisse.

Karantiin oli Peteri sõnul nagu kruiisireis Rootsi, mis kunagi ei lõppe. Halb oli see, et ei teadnud, millal saab tulema. Praegu pole veel teada, palju hotellis olemise eest peab raha maksma.

Suomalaispariskunta pääsi pois karanteenihotellista: “Tämä kääntyi päälaelleen aika yllättäen”

Koronatestit olivat negatiiviset. Furun pariskunnalla tuli kiire lentokentälle. Teneriffan Costa Adeje Palace -hotellissa karanteenissa olleet länsisuomalaiset Peter Furu ja Lena Smeds-Furu ovat päässeet Suomeen viime yön lennolla. Karanteeni kesti kymmenen päivää. Negatiivisten koronavirustestien jälkeen pariskunta oli vapaa kotimatkalle eilen illalla. Peter Furun mukaan kaikki suomalaiset eivät vielä päässeet hotellista pois.

Kommentaarid
(Külastatud 277 korda, 1 külastust täna)