Soomes varastati söögikohast mänguautomaat

Soomes pandi mänguautomaadid kinni ja ööl vastu kolmapäeva, 18. märtsi varastati Pori Lavia söögikohast terve mänguautomaat, lisaks üks arvuti ja alkoholi.

Mänguautomaat leiti 18. märtsil päeval Poris Kiramotiel põletatuna. Tõenäoliselt varastati sealt enne põlema süütamist raha, aga täpne summa pole teada, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt on tegemist mitte tuhandete, vaid sadade eurodega, mis automaadist kätte saadi. Vargaid on tõenäoliselt kaks, kuna üksi pole võimalik mänguautomaati liigutada. Lisaks on vargad liikunud kas pikapi või kaubikuga. Tegu pandi toime arvatavalt kella 2-3 ajal öösel.

Asja uuriv Kankaanpää politsei palub inimestelt vihjeid e-posti aadressile vihjeet.lounais-suomi(at)poliisi.fi.

Varkaat veivät ravintolasta kokonaisen pelikoneen

Pelikone löydettiin seuraavana päivänä poltettuna. Joku tunkeutui luvatta ravintolaan ja varasti sieltä Veikkauksen pelikoneen, tietokoneen ja alkoholia Porin Laviassa. Varkaus tapahtui 17.-18.3. välisenä yönä. Pelikone löydettiin 18.3. Porista Kiramotieltä poltettuna. Rikosylikonstaapeli Leo Leinonen kertoo, että pelikoneesta on todennäköisesti varastettu rahaa ennen sen polttamista, mutta tarkka summa ei ole tiedossa.

Kommentaarid
(Külastatud 832 korda, 1 külastust täna)