Soomes on veebikülg, kust saab infot koroonaga nakatumiste kohta

Soomes on avatud eraldi veebikülg, kust saab vaadata infot koroonaviirusega nakatumiste kohta. Info põhineb ajalehes Helsingi Sanomat avaldatud infol, mis pärineb ametlikest allikatest.

Andmete juures on märge, et alates 14. märtsist muudeti Soomes testimise korda, kus kõiki kahtlusaluseid inimesi enam koroonaviiruse suhtes ei testita. Samuti on piiratud ametliku info edastamist, mistõttu teatud piirkondade kohta puudub info.

Praeguse, 21. märtsi seisuga on Soomes tuvastatud 521 koroonaviirusega nakatumist ja 1 surmajuhtum. Paranenud on 10 inimest. Kõige enam nakatunuid on Helsingi piirkonnas.

Suomen koronavirus-tartuntatilanne

Sivun tiedot pohjautuvat Helsingin Sanomien julkaisemaan avoimeen dataan Suomen koronavirus-tartunnoista. HS on kerännyt aineiston julkisista lähteistä: tiedotustilaisuuksista, mediasta ja haastatteluista. Dataa päivitetään aina kun uusia tietoja tulee. Voit lukea lisätietoja koronaviruksesta alla olevista linkeistä: Corona virus image is a work of the Centers for Disease Control and Prevention, part of the United States Department of Health and Human Services, taken or made as part of an employee’s official duties.

Kommentaarid
(Külastatud 534 korda, 1 külastust täna)