Soomes on surnud koroonaviirusse 17 inimest, uute nakatumiste hulk väheneb

Soomes on tänase, teisipäevase seisuga surnud koroonaviiruse tagajärjel 17 inimest. Kokku on Soome kinnitatud 1384 koroonaga nakatumist.

Viimastel päevadel on Soomes uute nakatumiste hulk hakanud langema. Pühapäeval tuvastati Soomes 95 uut nakatumist, eile esmaspäeval 71 nakatumist. Laupäeval oli uusi nakatumisi 138, vahendab Iltalehti.

Soomes on haiglates koroonaviirusega 137 inimest, neist 56 on intensiivravil. Numbrid näitavad, et Soomes kehtestatud piirangud on hakanud mõju avaldama.

Suomessa 13 kuollut koronavirukseen, 49 tehohoidossa

THL on tiedottanut uusista koronavirustapauksista. THL on julkaissut tiedot sunnuntaina julkistetuista koronavirustapauksista. Eilen sunnuntaina uusia koronavirustapauksia todettiin maanlaajuisesti 95. HUS tiedotti jo aiemmin, että sen alueella tartuntoja todettiin sunnuntaina 42. Luvut ovat nousussa myös Pirkanmaalla. Taysin sivujen mukaan alueella todettiin lauantaina 18 uutta tapausta – toisaalta sunnuntaina enää 5.

Kommentaarid
(Külastatud 1,141 korda, 1 külastust täna)