Soomes kerkis koroonaga nakatunute arv üle 1000

Soomes kerkis tuvastatud koroonaviirusega nakatumiste arv eilse, 28. märtsi seisuga 1163 peale. Ühe ööpäevaga registreeriti 138 uut nakatumist.

Haiglas on Soomes koroonaviirusega 112 patsienti, kellest 31 on intensiivravil. Üks intensiivravil olijatest on teadaolevalt paarikümneaastane terve naine, vahendab Iltalehti.

Registreeritud nakatunutest 53,5 protsenti on mehed ja 46,5 protsenti naised. Koroonaviiruse tagajärjel on Soomes surnud 9 inimest, neist 7 Helsingi piirkondlikus haiglas. Üks surmajuhtum on olnud Oulu haiglas ja üks Tampere haiglas. Enamus surnutest on eakad inimesed.

Tällainen on Suomen koronatilanne nyt: lauantain tiedot

Suomessa on todettu yli 1000 koronavirustartuntaa. Suomessa on todettu 28. maaliskuuta mennessä yhteensä 1163 koronavirustartuntaa. Luku nousi edellisenä päivänä ilmoitetusta 138 tapauksella. Sairaalahoitoa vaativia potilaita on tällä hetkellä 112, joista 31 on tehohoidossa. Yle kertoi, että Keski-Suomen keskussairaalassa on koronaviruksen vuoksi tehohoidossa perusterve parikymppinen nainen. Rekisteröidyistä tautitapauksista 53,5 prosenttia on miehiä ja 46,5 prosenttia naisia.

Kommentaarid
(Külastatud 772 korda, 1 külastust täna)